randa

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

randa

  • awéwé nu diceraikeun atawa ditinggalkeun maot ku suamina.
  • Ari Bu Harlan téh tos sabaraha taun ngaranda?
  • Moal isin jadi randa tibatan boga salaki teu bener euweuh pagawéan salian ti nginum-nginum waé.

Tingkatan basa[édit]

  • randa: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.