raos

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

raos

  • rasa ngeunah nu diasaan ku létah, keur kadaharan jeung iinuman atawa keur dédéngéan jeung aambeuan.
  • Isuk-isuk geus disuguhan ketan ulen, meni ngeunah bari dicikopian haneut.
  • Sora suling sunda téh ngeunah kana ceuli matak tunduh tur nyaman.

Tingkatan basa[édit]

  • ngeunah: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.