rawél

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

rawél

  • ngahontal bari ngaléos.
  • Bisa teu ngalaan Jambu, teu kudu dirawél.
  • Budak leutik mah mun dibawa ka toko téh sok ruwal-rawél

Tingkatan basa[édit]

  • rawél: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.