reuhak

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

reuhak

  • lého kentel nu kaluar tina tikoro jelema, kusabab batuk atawa pilek.
  • Geura dibatukeun ngarah reuhak na kalaluar.
  • Ayeuna waktuna reuhak dites di laboratorium.

Tingkatan basa[édit]

  • reuhak: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.