reuneuh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

reuneuh

  • hamil, rék boga anak.
  • Ucing keur reuneuh masih kénéh lulumpatan jeung ngajleng kaditu kadieu.
  • Sabaraha poe kelinci teh reuneuhna? KU urang disiapkeun kardusna.

Tingkatan basa[édit]

  • reuneuh: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
  • basa Indonésia : {{trad-|id|hamil}
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.