reuntas

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

reuntas

  • tangkal potong ku angin gedé atawa potong kusorangan.
  • Tangkal dipipir imah reuntas lantaran korowok ku hama.
  • Tangkal kalapa reuntas ku angin gedé.

Tingkatan basa[édit]

  • reuntas: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.