rewod

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

rewod

  • cewol, rewég bari dicarewolan.
  • Kuéh bugis direwod jeung dicoo Odi.
  • Kacang dina leungeun direwod monyét.


Tingkatan basa[édit]

  • rewod: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.