ringsang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

ringsang

  • dibasakeun kana kembang paré
  • Ringsang kaasup kembang sampurna, jalu jeung bikangna ngahiji dina hiji tangkal!
  • Ringsang murudul sajalan paré jadi.

Tingkatan basa[édit]

  • ringsang: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.