riweuh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

riweuh

(file)
  • hésé mikir jongjon kusabab loba nu ngahalangan, bingung dina mastaka; tingkatanna nyaéta kaweur.
  • Ari aya sémah téh ulah sok riweuh!
  • Mun ujian kudu tenang, ulah riweuh!

Tingkatan basa[édit]

  • Riweuh: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.