sénapati

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

sénapati

  1. panglima perang.

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan