sénat

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

sénat

  • déwan pertimbangan dina susunan katatanagaraan.
  • Sistem sénat salah sahijina aya di nagara saperti Amérika Sarikat.
  • Sababaraha jalma di sénat katéwak ku sabab nyuap présidén.

Tingkatan basa[édit]

  • sénat: basa serapan Walanda
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.