séndok

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

séndok

  • parabot pikeun ngahuapkeun dahareun, ilaharna dijieun tina logam
  • Ubar ieu diminum dua kali sapoé dua séndok téh.
  • Neng, pangnyokotkeun séndok jeung urang.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.