Lompat ke isi

séréd

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

séréd

  • barangbawa nu teu bisa dipanggul atawa dijingjing, jadi ditarik ku leungeun bari nyanghareup ka hareup.
  • Manéhna leumpang di bandara, bari nyéréd koper tilu puluh kilo.
  • Sok, pang sérédkeun kadieu wé ari teu kuat ditanggeuy mah.

Tingkatan basa[édit]

  • séréd: basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.