sésa

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

sésa

  • bagian tina sahiji barang.
  • Tumpeng nasi konéng di luhureun meja beak teu aya sésa.
  • Cik duit sésa meuli béas kadieukeun.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.