saat

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

saat

  • waktu nu hade atawa pasti.
  • kaayaan wawadahan kurang atawa béak cai, anu awalna loba .
  • Dina saatna mah, simkuring rék mukakeun sadaya kagorengan anjeunna!
  • Mie endog anu dijieun Mang Ohé mah kasaatan, jigana manehna poho mareuman kompor.

Tingkatan basa[édit]

  • saat: basa serapan Arab, basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.