saban

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

saban

  • unggal, tiap waktu.
  • Saban poé para wargi indit ka sawah keur melak paré.
  • Saban-saban mandi, Nénéng sok maké sabun mahal.

Tingkatan basa[édit]

  • saban: basa serapan Jawa
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.