sabana

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

sabana

  • tegal jukut anu kacida luas pisan.
  • Sababaraha nagara di Afrika Wétan boga wilayah sabana.
  • Di Indonésia mah, sabana aya di Madura atawa Kapuloan Sunda Kecil.

Tingkatan basa[édit]

  • 'sabana: basa serapan Melayu
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.