sabda

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

sabda

  • omongan atawa dawuh ti Tuhan, nabi, malaikat, atawa raja.
  • Pék ku anjeun regepkeun sabda Rasulullah ngeunaan saum Ramadan.
  • Raja Kasultanan Yogyakarta ngaluarkeun sabda husus ngeunaan panerus kakawasaanna.

Tingkatan basa[édit]

  • sabda: basa serapan Sanskerta
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.