sabet

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

sabet

  • pagawéan ngadék disakaliguskeun maké seseukeut atawa pecut.
  • Kuda disabet méh lumpatna ngagancangan.
  • Bégal mah sok subat-sabet bedog kana jalma nu tumpak motor peuting.

Tingkatan basa[édit]

  • sabet: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.