sablon

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

sablon

  • citakan paranti nyétak aksara atawa gambar, umumna dijieun tina daluang atawa kaleng séng.
  • Tukang sablon kaos bola nepi ayeuna teu acan buka deui.
  • Ah, da biasana gé urang sok nyieun kaos sablon didieu.

Tingkatan basa[édit]

  • sablon: basa serapan Walanda
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.