sabodo

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

sabodo

  • ringkesan tina "mangsa bodo".
  • Sabodo teuing manéh saba kota keur néang duit, urang teu paduli!
  • Ah, sabodo kana hasil ujian mah.

Tingkatan basa[édit]

  • sabodo: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.