sabrang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

sabrang

  • ngaran salah sahiji tutuwuhan anu siga céngék tapi leuwih gedé.
  • Mamah keur meuli sabrang di pasar paranti masak sayur.
  • Asakan téh asa kurang lada teu maké sabrang mah.

Tingkatan basa[édit]

  • sabrang : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.