sabuk

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

sabuk

  • parabot keur mageuhan calana atawa sarung.
  • Kuring emut saacan asup kelas, biasana Bu Guru sok ningalikeun murid nu teu make saragam lengkep, utamana sabuk.
  • Sabuk nu manéh pake lain sabuk sambarangan.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.