sadap

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

sadap

  • kagiatan keur ngala lahang tina leungeun kawung.
  • Tukang kalapa keur ngasah péso paranti sadap di kebon.
  • Di kebon kalapa loba patani keur sadap pikeun bisa dijual ka pasar.

Tingkatan basa[édit]

  • sadap : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.