sadar

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

sadar

  • éling atawa inget ka diri sorangan.
  • Manéhna sadar yen naon waé anu dijangjikeun ngan tipu daya hungkul.
  • Eleuh, Pa Lurah mah moal sadar kaayaan désa jiga kieu.

Tingkatan basa[édit]

  • sadar: basa serapan Indonésia
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.