saga

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

saga

  • tangkal (ngaran Latén Abrus precatorius) nu ngarambat jeung buahna leutik warnana beureum, ilaharna daunna dipaké jang ubar sariawan.
  • Tugas aranjeun ayeuna nyaéta ningal anatomi jeung fisiologi tutuwuhan, salah sahijina tangkal saga.
  • Daun saga miboga mangpaat keur ngubaran sariawan.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.