sajarah

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

sajarah

  • nuduhkeun kana kajadian-kajadian anu geus kaliwat.
  • Unpad boga jurusan sajarah nu geus aya ti taun 1960.
  • Bandung loba carita sajarah ti basa jaman Wiranatakusumah.

Tingkatan basa[édit]

  • sajarah : kecap serapan tina basa Arab
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.