saksi

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

saksi

  • jelema anu nempo kana hiji perkara.
  • Bégal kamari bisa katéwak sabab aya saksi nu nempo kajahatan tadi peuting.
  • Pangadilan sok ngadatangkeun saksi pikeun bisa ngahasilkeun perkara nu puguh.

Tingkatan basa[édit]

  • saksi : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.