salam

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

salam

  • nuduhkeun kecap pagawéan kana doa atawa kasalametan.
  • Bu Guru di sakola ngajarkeun kudu salam sabab bagéan tina kasopanan.
  • Lamun ka imah batur biasakeun salam pikeun nu di imah nyaho aya tamu.

Tingkatan basa[édit]

  • salam : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.