salep

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

salep

  • ubar anu biasana sok dioleskeun ka kulit anu beunang kasakit.
  • Resép dokter ieu maréntahkeun kudu nyieun salep kulit.
  • Basa éta, urang saré pas bu dosen nyaritakeun cara nyieun salep stéril.

Tingkatan basa[édit]

  • salep: basa serapan Walanda
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.