Lompat ke isi

salib

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

salib

  • lambang ti agama Karésten anu sabangsa tanda +.
  • Patung salib di hareupeun geréja boga ukuran nu gede pisan.
  • Kalung salib Bu Maria tingaleun dina korsi geréja.
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.