samagaha

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

samagaha

samagaha

  • Samagaha panonpoé: kajadian katutupna cahya panonpoé ku bulan (pabeubeurang), boh sagemblengna atawa sabagian, sahingga Bumi teu kasorot ku panonpoé.
  • samagaha bulan: kajadian katutupna cahya panonpoé ku marcapada/bumi (peuting), sahingga bulan teu cahayaan (sabab teu mantulkeun cahya panonpoé).

Babasan[édit]

  • samagaha pipikiran: baluweng alatan loba masalah nu can/teu kapanggih pijalaneunana.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Wikipedia-logo.png
Paluruh éntri Wikipédia ngeunaan:
samagaha
Wikidata-logo-en.svg
Paluruh tarjamahanna di Wikidata ngeunaan: samagaha