sambung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

sambung

  • pagawéan manjangkeun naon waé ku cara nambahan barang nu sarua atawa henteu.
  • Salah sahiji cara asup ka surga nyaéta ku nyambungkeun silaturahmi.
  • Di dieu mah listrik geus nyambung deui sanggeus 20 taun poék.

Tingkatan basa[édit]

  • sambung: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.