samudra

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

samudra

  • lautan lega sarta ombakna gedé pisan.
  • Samudra Hindia kaasup lautan nu panggedéna di dunya.
  • Kadé ah, ulah hilap ngadu'a saacan angkat tugas ka Samudra Hindia.

Tingkatan basa[édit]

  • samudra: basa serapan Sangsekerta
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.