sapatu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia-logo.png
Paluruh éntri Wikipédia ngeunaan:
sapatu
Wikidata-logo-en.svg
Paluruh tarjamahanna di Wikidata ngeunaan: sapatu
Sapatu kulit buhaya

Étimologi[édit]

Sapatu asal kecapna ti basa Portugis nyaéta sapato

Kecap barang [su]

sapatu

  1. salah sahiji jinis sarampah anu ilahar dipaké ku manusa pikeun leumpang
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]