Lompat ke isi

sapatu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Paluruh éntri Wikipédia ngeunaan:
sapatu
Paluruh tarjamahanna di Wikidata ngeunaan: sapatu
Sapatu kulit buhaya

Étimologi[édit]

Sapatu asal kecapna ti basa Portugis nyaéta sapato

Kecap barang [su]

sapatu

  1. salah sahiji jinis sarampah anu ilahar dipaké ku manusa pikeun leumpang
Tarjamahan[?]