sareukseuk

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

sareukseuk

  1. rasa teu ngeunah dina panon, asa kapireupeunan
  2. teu ngeunah téténjoan atawa ngarasa teu senang lantaran kaayaan nu kurang hadé (kalotor, rarujit atawa matak éra parada jsté.)