sareukseuk

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda[édit]

  • rasa teu ngeunah dina panon, asa kapireupeunan
  • teu ngeunah téténjoan atawa ngarasa teu senang lantaran kaayaan nu kurang hadé (kalotor, rarujit atawa matak éra parada jsté.)

Kecap anu tumali[édit]