Lompat ke isi

sepat

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

sepat

  • ngaran lauk cai gépéng sagedé daun.
  • Didi keur ngoréd lauk sepat di solokang tukangeun imah.
  • Ceuk saha lauk sepat teu bisa didahar?

Tingkatan basa[édit]

  • sepat: basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.