siger

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

siger

  • makuta pikeun ngahias sirah pangantén.
  • Pangantén ayeuna mah siger na sederhana teu matak rieut.
  • Nu ngarana siger Sunda mah beda jeung siger propinsi liana.

Tingkatan basa[édit]

  • siger: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.