Lompat ke isi

sihung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

sihung

  • huntu nu leuwih panjang tibatan nu liana.
  • sihung Gajah nu warnana eksotis biasana dihargaan leuwih mahal.
  • Teu bisa dahar apel kusabab sihung kénca katuhu punglak.

Tingkatan basa[édit]

  • sihung: basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.