Lompat ke isi

sinjang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

sinjang

  • kaén samping pikeun kahandapan baju atawa kabaya.
  • Kabaya alus warna kayas, dipadukeun jeung sinjang warna beureum.
  • Sinjang lukis ti Garut seueur paminatna ti mancanagara.

Tingkatan basa[édit]

  • sinjang: basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.