sipatan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

  • pakakas bas , bola anu dibére tinta pikeun ngajieun garis lempeng dina papan atawa kai


sipat gantung

  • sipatan anu dibére pangbeurat pikeun nangtukeun hiji banda lempeng nangtungna