sirit

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

sirit

  • rarangan lalaki;
  • barang nu bangunna siga sirit:
    • sirit téko: bagian téko paranti nyicikeun caina;
    • sirit teuweul: bagian sayang teuweul nu mangrupa torowongan leutik paranti kaluar-asup teuweulna;
harti injeuman:elos nu nepungkeun imah jeung dapur, kamar mandi, jeung saterusna nu misah suhunan;

Babasan

  • nginjeum sirit ka nu kawin: nginjeum barang (parabot) anu keur nu bogana kacida perluna jeung ngan sakitu-kituna.
Sinal de igual.svg Sinonim
Wikipedia-logo.png
Paluruh éntri Wikipédia ngeunaan:
sirit
Wikidata-logo-en.svg
Paluruh tarjamahanna di Wikidata ngeunaan: sirit