sogék

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

  • kacongkél atawa katojos saeutik


sampeu téh geuning sogék , paingan atuh karék sapeuting ogé geus hideung