suangkung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda[édit]

Kecap barang[édit]

  1. Caryota mitis, hiji-hijina spésiés ti kulawarga palem nu daunna nyagak dua

Sebutan séjén[édit]

  1. suwangkung

Rujukan[édit]

  • LBSS (1995). Kamus Umum Basa Sunda. Taraté, Bandung.