suangkung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

suangkung

  1. sato nu sebutan ilmiahna caryota mitis, hiji-hijina spésiés ti kulawarga palem nu daunna nyagak dua