suku

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

suku

  • anggahota badan pikeun nangtung jeung leumpang.
  • Kenur ranteng di sawah matak pajeulit kana suku!
  • Suku singsireumeun lila teuing diuk!

Tingkatan basa[édit]

  • suku: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.