téa

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap panambah anteb[su]

téa

  1. pikeun ngantebkeun omongan anu dimaksud anu pernah dipikanyaho sangkan inget deui.