Lompat ke isi

tadi

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

tadi

  • waktu anu geus kaliwat.
  • Tadi téh asa panggih jeung manéh di pasar?
  • Cenah tadi téh bakal aya jalma anu néangan maling ka lembur.

Tingkatan basa[édit]

  • tadi : basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.