Lompat ke isi

tagih

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

tagih

  • ménta duit bayaran anu geus dijangjikeun.
  • Tagih hutang téh, cenah kamari jangji rék mayar!
  • Utam keur nagihan duit kas di kelas.

Tingkatan basa[édit]

  • tagih : basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.