tahan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

tahan

  • metakeun tanaga pikeun ngahalangan hiji hal.
  • Tahan caina ulah nepi ka mudal!
  • Rere keur nahan kapeurih ati, sabab teu jadi papacangan jeung Awan.

Tingkatan basa[édit]

  • tahan : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.