Lompat ke isi

talatah

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

talatah

  • omongan urang ka batur anu sok ditepikeun ku jalma séjén.
  • Rukmi talatah ka kuring sina ngajaitan popoéan bisi kaburu hujan.
  • Hég talatah wé ari moal ka dieu mah!

Tingkatan basa[édit]

  • talatah : basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.